„A játék a gyermek örömforrása. Játszani a dolgokkal annyi, mint közelebb kerülni a valósághoz.” (Rodari)

A játékos gyermekfoglalkozások során fontosnak tartom, hogy a gyermekeket individumként értelmezzük, egyéni fejlődési ütemüket szem előtt tartva terelgessük őket a világ megismerésének folyamatában. A játéktevékenységet igyekszem eme nemes cél szolgálatába állítani, kiscsoportos játékos gyermekfoglalkozásaim megtervezésénél erre fókuszálok. Továbbképzésként a Független Pedagógiai Intézet keretein belül, elvégeztem egy pedagógusoknak meghirdetett módszerspecifikus Alkotó-fejlesztő meseterápiás (30 órás) képzést is, mely színesítette és szélesítette szakmai tudásomat.

Szeretettel várom a gyermekeket, tematikus játékos foglalkozásaimra (6 alkalom/turnus), melyek a minőség jegyében telnek, így egy-egy foglalkozást kiscsoportos jelleggel indítok, maximum 5 fővel.

Tudom, hogy a gyermekek játéka belső késztetésből eredő, szabad örömteli cselekvés, melyben szabadságot élnek át és tapasztalatokat szereznek, fantáziájuk eközben kibontakozik, ezért is fontos nekem, hogy a gyermekek bizalommal teli, kellemes környezetben töltsék el az időt, minőségi foglalkozásokat kapjanak tőlem, szeressék a közös munkát, és segítsem őket abban, hogy az óvoda-iskola átmenet időszaka még könnyedebben és gördülékenyen teljen majd számukra.

A játékos foglalkozásokra 6 alkalommal, a szombati napokon kerül sor.

Induló csoportok

Jelenleg nem indul csoport, a legközelebbi játékos gyermekfoglalkozások várhatóan 2019. januárjában lesznek.

A játékos foglalkozások helyszíne

1148, Budapest Egressy út 83.

A konzultáció, mediáció és a játékos gyermekfoglalkozások helyszíne.

Kapcsolat Konzultációs Központ

Kapcsolat

Itt is felteheti kérdését